小雨の降る肌寒い月曜日の昼。
スパイスさんにご縁のあるイタリアンレストランLIFEに集合し、スパイスさんとスパイスラック専属のライターさんの4人でランチをしました。
Having lunch on a slightly rainy and chilly day.
There are four of us: two Spices, the exclusive writer for Spice Rack and me
The place: LIFE, an Italian Restaurant in Yoyogi with a strong conncection to the two Spices
The place: LIFE, an Italian Restaurant in Yoyogi with a strong conncection to the two Spices
お互いの近況を報告し合ったり、ライターさんが書いたスパイスさん紹介文の原稿をチェックしたり、お仕事の話もしつつ、大人の女性が4人集まれば、やっぱり美容や最近行った素敵なお店のこと、と話題がつきません。
Topics of discussion: our recent activities, the introductory Spice Page, and (of course with four women) beauty, restaurants, etc.
本日の日替わりプレートランチ、ローストチキンと揚げなすのパスタを注文。
プレートに添えられた手作りのお惣菜も美味!
I ordered the daily changing plate lunch, which is pasta with roast chicken and fried eggplant.It comes with a sidedish of homemade veggies. yum...
LOTA PRODUCT 香菜子さん / Kanako
グラフィックデザイナー 川上恵美さん
Graphic Designer Megumi Kawakami
絵本のようなイラスト入りのレシピブック。
ライフのオーナーシェフ相場氏によるイタリア、トスカーナ地方の古典的な料理から最新の料理を分かりやすくご紹介しています。
この本のデザインを恵美さん、イラストを香菜子さんが手がけました。
This book includes simple recipes from Tuscany covering traditional to modern, selected by the owner-chef of LIFE, Mr.Aiba.
It is like a story book with illustration by Kanako and overall desgin by Megumi.
A collaboration of two Spices!
キャンバス地のトートバック。
恵美さんがデザインした シンプルなLIFE WORK PRODUCTSのマークが素敵。
A canvas tote bag, with a simple LIFE WORK PRODUCTS logo, designed by Megumi
LOTA PRODUCTが栃木県の染工房がらやとコラボレートして作った大判ハンカチ。鳥のモチーフが好き、という香菜子さんによる暖かみのあるデザイン。
LOTA PRODUCTの商品は、スパイスラックでも紹介させていただく予定です。どうぞお楽しみに。
A large handkerchief, a collaborative effort by LOTA PRODUCTS and a dye studio GARATA in Tochigi Prefecture.
Products from LOTA PRODUCT will be introduced on Spice Rack. Something to look forward to!
一週間のはじまりに、楽しいひとときを過ごして、今週のエネルギーをチャージしました。
What a great way to start off the week. I am throughly rejuvenated.
By 満美/mami
LIFE
http://www.s-life.jp/info.html
千代田線代々木公園駅から徒歩約3分
Chiyoda-line: 3 minutes walk from Yoyogi Koen station
LOTA PRODUCT
http://www.lota-product.com/
megumi kawakami
http://www.megumikawakami.com/
0 件のコメント:
コメントを投稿